خانه

نوظهور

زمینۀ نوظهور علم اطلاعات در جستجوی هویت و پارادایم مناسب: مصاحبه با پرفسور شالینی اورس

زمینۀ نوظهور علم اطلاعات در جستجوی هویت و پارادایم مناسب:  مصاحبه با پرفسور شالینی اورس[1] مترجم: پریناز بابایی[2] پروفسور شالینی اورس[3] یک عضو هیئت علمی[4]، متخصص اطلاعات[5]، مؤسسه‌ساز[6] مشهور و …

Read More
کتابدار کولبر

گپ و گفت با کتابدار کولبر: تجربه ترویج کتابخوانی در اجتماع

  گپ و گفت با کتابدار کولبر: تجربه ترویج کتابخوانی در اجتماع تاریخ مصاحبه:  13/11/1398 مکان مصاحبه: کتابخانه مرکزی مشهد مصاحبه‌کننده: دکتر محمد زره‌ساز پیاده‌ساز: اسراء زره‌ساز سید احمد حسینی …

Read More
sarafzade2

ارتباطات علمی در فضای مجازی؛ ضرورت حضور پژوهشگران در وب اجتماعی

  ارتباطات علمی در فضای  مجازی؛ ضرورت حضور پژوهشگران در وب اجتماعی چکیده در دنیای مجازی امروز ابزارهای بسیاری برای تسهیل ارتباطات علمی به وجود آمده‌اند. این ابزارها تبادل علمی …

Read More
khoram

معرفی کتاب شغل های کتابداری و علم اطلاعات: مدیریت و ارتقای فعالیت های حرفه ای

معرفی کتاب شغل های کتابداری و علم اطلاعات: مدیریت و ارتقای فعالیت های حرفه ای[1] درباره نویسنده کتاب جی. کیم دُریتی بنیان‏گذار و مدیر عامل یک مؤسسه مشاوره اطلاعاتی است. …

Read More
bayat

انجمن یک شتاب‌دهنده تخصصی کارآفرینی در حوزه علوم اطلاعات، در گپ‌و گفت با : دکتر بهروز بیات (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان)

انجمن یک شتاب‌دهنده تخصصی کارآفرینی در حوزه علوم اطلاعات، در گپ‌و گفت با : دکتر بهروز بیات (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان) جهت آشنائی هر چه بیشتر خوانندگان …

Read More
behjati

فرصت‌ها و چالش‌های عرصه تولید محتوا، در گپ و گفت با سجاد بهجتی (از فعالان عرصه تولید محتوا)

فرصت‌ها و چالش‌های عرصه تولید محتوا، در گپ و گفت با سجاد بهجتی (از فعالان عرصه تولید محتوا) با تشکر از: ایمان نریمانی لطفا یک بیوگرافی از خودتان و فعالیت …

Read More
talebi
hAFEZZI

کارآفرینی در حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی: از ایده تا اجرا، در گپ‌ و گفت با دو صاحبنظر و ایده پرداز نشر دیجیتال (دکتر مهدی علیپور حافظی و دکتر داریوش مطلبی)

کارآفرینی  در حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی: از ایده تا اجرا، در گپ‌ و گفت با دو صاحب‌نظر و ایده‌پرداز نشر دیجیتال (دکتر مهدی علیپور حافظی و دکتر داریوش مطلبی) …

Read More