شماره سیزدهم و چهاردهم: مدیریت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی

معادلهای با سه مجهول

رهبری: رویکردی به مدیریت فراتر از وظایف کلاسیک

درک موقعیت تحول در مدیریت کتابخانهها
انسانها، به ویژه از نوع مدیر، در ابتدای راه مدیریتی خود بسیار پویا و خلاق به نظر میرسند و با اشتیاق فراوان از ایدههایشان میگویند و شوق فراوان دارند که آنها را پیاده کنند. در فکر توسعه ایدهها هستند و از هر فرصت و موقعیتی استفاده میکنند تا نظرات خودشان - که تصور میکنند و باور دارند بسیار ناب و پیشرو هستند- را به همه معرفی کرده و آنها را تشویق به درک و به کارگیری آنها کنند. این ایدهها، ممکن است واقعا پیشرو و خلاقانه هم باشند و تا مدتها موجبات شادی درونی و موفقیت فرد را فراهم آورند.

مُد، مدگرایی و مدیریت

مقدمه ای کوتاه بر اینفوگرافی منابع پیشنهادی مصوب برای سرفصل مدیریت در رشته علم اطلاعات و دانششناسی
اینفوگرافی حاضر در راستای بررسی منابع پیشنهادی مصوب برای "سرفصل مدیریت" در برنامه های درسی گرایش های اطلاعات و دانش شناسی طراحی شد. در این نوشتار چهار گرایش در مقطع کارشناسی ارشد تحت عناوین:1) گرایش مدیریت اطلاعات، 2) گرایش مطالعات کتابخانه های عمومی، 3) گرایش کتابخانه های دانشگاهی، 4) گرایش مطالعات آرشیوی انتخاب شد و لیست منابع پیشنهادی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تفکیک از سایت مربوطه استخراج شد.

وضعیت مدیریتی انواع کتابخانهها در کشور در گپوگفت با دکتر ابراهیم افشار

تجربههای یک مدیر جوان و موفق در عرصه کتابخانههای دانشگاهی: گفتوگو با دکتر سیدمهدی طاهری

مدیریت در کتابخانهای برای تمام فصول: گفتوگو با خانم مهرناز خراسانچی

مدیریت در قدیمیترین کتابخانه مرکزی دانشگاهی ایران: گفتوگو با حجت الاسلام و المسلمین دکتر رسول جعفریان

در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد! گفتوگو با سید ابراهیم عمرانی

سفری به مسکو و نظری به کتابخانه های آن

ارزیابی سومین کنگره متخصصان علوم اطلاعات ایران- 14 و 15 آبان 1396

برگزاری آیین نکوداشت فعالیتهای علمی و پژوهشی استاد رحیم فرحی شاهگلی همزمان با پنجمین مجمع عمومی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی شاخه آذربایجان

خاطرات صددرصد واقعی یک کتابدار پسا برگهدانی
امروز کل شیفتم را از اول تا آخر وقت، فقط به کسانی که در بازگشت کتاب تأخیر دارند زنگ زدم. هزار و دویست و چهل و سه کتاب با تاخیر داشتیم. اول وقت که شروع کردم به زنگ زدن، خیلی مؤدب و با احترام سلام و عرض ادب می کردم و مثل جوگیرها فرارسیدن نوروز باستانی را پیشاپیش تبریک می گفتم . لهجه ام مهربان و به لهجه تهرانی ها نزدیک بود. با کمال احترام از آنها خواهش می کردم که کتاب ها را بیاورند تحویل بدهد. از بخشودگی جرائم عمد و غیر عمد کتاب ها می گفتم. طوری حرف میزدم که به آنها احساس خوشایندی از اینکه کتاب های امانتی شان، سیصدو پنجاه و شش روز تاخیر دارد، دست میداد.
